Konceptet ”bonus whoring”

Att bonushora är ett inte alltför vackert ord som beskriver en svunnen tid. Det var nämligen så att det i tidernas begynnelse, eller i alla fall får några år sedan, erbjöds bonusar med betydliga slappare villkor än idag. Det gjorde att många spelare kunde sätta det i system att utnyttja bonusarna för egen vinning, begreppet ”bonus whoring” myntades.

Hur gick det till?

En bonushorande spelare satte in en liten summa pengar på en sajt och fick ut en bonus. Denna kunde hen i många fall plocka ut direkt utan höga omsättningskrav. Då kunde de ta dessa pengar för att få en ny bonus på en annan sajt och så vidare, men andra ord ett ganska enkelt och lukrativt sätt att sko sig på sajternas bonusar. Jag tror inte att det är fullt så enkelt att vara hora, men det är en annan historia.Det fanns spelare som tjänade mycket pengar på detta. De kanske startade med 100 dollar och tjänare i slutändan tusentals dollar. De krävdes så klart lite strategi och planering, men när de fick grepp om systemet så var det relativt lätt. Det finns en massa fantastiska berättelser om folk som försörjde sig helt och håller på detta. Grattis till dem säger jag!Idag skulle det här nämligen inte gå att genomföra på samma sätt eftersom alla casinon har höga omsättningskrav för att undvika just detta.

Vad kan du göra idag

Som spelare idag kan du glömma att du ska kunna bonushora på det gamla goda sättet. Istället får du vara smart och kolla vilka bonusar som erbjuder dig mest valuta för dina pengar. Låt oss säga att du har en viss begränsad summa, då vill du ha en så bra insättningsbonus som möjligt i relation till den summan. Det gäller med andra ord att ha koll på lite grundläggande matematik.Utöver det kan du satsa på att få mindre deposit-bonusar eller andra erbjudanden. Helt enkelt hålla ögon och öron öppna och ta chanserna när de kommer!

About